9 maj 2010
11:00

FRÄNDEFORS IF

Referat: LAXARBY IF - FRÄNDEFORS IF

Andra matchen för i år, och hemmapremiär där vi tog tag i matchen direkt och hade bra tryck hela matchen, med några perioder där FIF hade mer av spelet. Sammantaget var det vår match och vi skapade mest chanser och vann rättvist!
1:a halvleken var spelmässigt ganska jämn, men det var vi som skapade lägena, bl.a. hade både Agnes och Lovisa bra chanser utan att få in bollen. Vi fick dock utdelning till slut i den 23:e min, då Hanna dribblade sig fri och tåade in bollen-härlligt! Första men inte sista målet i år!!! Hade efter det flera halvchanser och hörnor utan resultat, men även FIF hade några halvchanser utan utdelning.

I 2:a halvleken tog FIF klart grepp om matchen de första 10-15 min, utan att skapa så mycket, men de hade en rejäl chans då de sköt bollen i stolpen, (där hade vi flyt!). Efter detta tog vi tag i matchen igen och förde sen matchen klart, där vi fick utdelning på en av alla hörnor då Lovisa direktsköt in 2-0 i den 50:e min. Efter detta hade vi flera riktigt bra chanser av bl.a. Amelia, Hanna och Emelie som hade två fräsande frisparkar (över). På slutet flyttade FIF fler tjejer och fick ett visst tryck utan att skapa något.

Hela laget gör riktigt bra match, där vi visade vann många närkamper och inte backade undan. Härligt att alla jobbar och sliter så bra och där våra "nyförvärv" Lina, Elin V och Emelie visar att de kan spela så bra, härligt!